Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на pepelrozi
Име:
Ивелин Петров

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Със всеки един изминал епизод от сериала пепел от рози всички фенове се радват много на това, че имат възможността да се насладят на топ героите във филма. Вижда се че Керим ще оправи грешката, която неговите приятели правят. Едно тежко преживяване може да се отрази много лошо и нетрайно за напред.  Сериалът се излъчва всяка делнична вечер в ефира на Бтв.
Категория: Новини
Прочетен: 1060 Коментари: 0 Гласове: 0
Случват се доста често неприятни истории. Определено ще видите как една продукция като сериала пепел от рози може да се превърне в истински хит. Всички мисля как да направят това, за което са се борели винаги. Не трябва  да се пропуска всеки един нов епизод от тази сага. Само за няколко минути ще бъдете и вие в плен на тази неповторима история.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове: 0
Голяма и истинска любов може да има в пепел от рози. Ще видите как едни малки неща понякога ще значат много. Всички дават от себе си доста. Главните герои също ще се окажат голям фактор в това да привлекат вниманието към себе си. Много от случайте, където някои хора се опитват да намеря щастието си завършват само с грешки и много страдания. И тук ще видите доста обрати и промени. Любов ще има.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2802 Коментари: 4 Гласове: 0
С времето ще видите колко много могат да се окажат тайните за сериала пепел от рози. Той ще ви разкрие много изненадващи и хубави тайни. Главните артисти ще направят всичко по силите си за да видите много хубави и качествени сцени. Спокойно може да се отбележи, че една от големите тайни за успеха н продукцията са добрите артисти с, които разполагат като най-вече и естествената красота на главните героини.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1485 Коментари: 2 Гласове: 0
Винаги в един момент може да се случи нещо красиво и истинско както става в пепел от рози в самото начало. Действието е много изненадващо силно за всички тези, които смятат, че пред малкия екран не се случват чудеса то това не е така. Само за един момент може една героиня да претърпи големи поражения, които да и оставят голям белег. Едно истинско поражение и изпитание се оказва ключово. Не пропускайте и вие да направите тези моменти. Заслужава си да се види всичко това.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 03.02.2012 22:03
Търсене

За този блог
Автор: pepelrozi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 37477
Постинги: 9
Коментари: 9
Гласове: 5
Архив